Varázsdoboz

Tündökölj lilában szenteste

Hamarosan itt vannak az ünnepek és már én is karácsonyi lázban égek. Maximalista révén igyekszem jó előre eltervezni minden mozzanatot – már nem azért, mert nem tudok spontán lenni, de szeretem, ha a váratlan helyzetek sem érnek felkészületlenül. Ahogyan nem hagyom a vásárlást az utolsó pillanatra, úgy az ajándékokat is igyekszem időben megvásárolni, valamint a menüt is jó előre átgondolom. Nincs ez másképp a karácsonyi smink és öltözködés esetében sem. Na nem azért, mert hirtelen nem lenne mit magamra kapnom, de sokkal nagyobb nyugalommal tölt el, amikor szenteste napján nem állok neki egy új ünnepi sminkkel kísérletezni, vagy éppen csinos szett után kutatni a szekrényemben.

Ma elhoztam nektek az én karácsonyi szépség bazáromat: Kitaláltam a sminket és néhány hozzá illő szettet is, és arra is felkészültem, ha esetleg egy spontán változás esetén kültéri program is szóba jöhet. A szettek mind a lila köré épülnek – bár nem a kedvenc színem, de azt gondolom, hogy ez az árnyalat is lehet ünnepélyes, mi több, egyedibb is, mint a szokásos arany-ezüst, fényes, vagy éppen flitteres összeállítások. A lila a sminkelésben is főnyeremény, szinte bármilyen archoz jól illik, valamint az árnyalatokkal is bőven lehet játszani.

A sminkelést mindig az arc megtisztításával kezdjük. Ezt a lépést nem szabad kihagyni, ahogy a rögtön utána következő hidratálást sem. A téli szél könnyen kiszáríthatja a bőrödet, ami később hámláshoz, és kipirosodáshoz vezethet, így pedig tuti nem fog jól mutatni az alapozó. Hogy biztonságban legyen a sminked és ne kelljen folyton a mosdóba rohangálnod az ünnepi este alatt, érdemes primert, vagy sminkalapot is használnod.

szerk_001

szerk_002

A divat mellett természetesen az egészséged is nagyon fontos, ezért ne feledkezz meg a réteges öltözködésről sem. Ha vékony nadrágot veszel – sajnos az ünnepi, elegáns anyagok szinte mind azok -, vegyél alájuk harisnyát, vagy egy vékony legginget. A réteges öltözködés sokkal melegebben tart, mintha csak egy, ám vastagabb darabot kapnál magadra. Az alábbiakban hoztam két szettet, benti és kinti elfoglaltságokra egyaránt. Szerintem mindkettő szuper inspiráló, elegáns, visszafogott, mégis ünnepélyes. Figyeld csak meg az első nadrág anyagát.

Screenshot (3) Screenshot (4)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!