Varázsdoboz

Cicaszem és csókos ajkak – fázisfotókkal

A téli időszak számomra mindig nagyon inspiráló. Legyen szó lakberendezésről, utazásról, dizájnról, divatról, vagy éppen sminkről. Ilyenkor mindig megjön a kedvem a kreatívkodáshoz, ez nincs másképp a sminkelésben sem. Szívesen sajátítok el új technikákat, próbálgatom az új trendeket, és végül mindig találok egy-egy olyan módszert, ami jól áll, amivel gyorsan elkészülök, és amit szívesen viselek a hétköznapokon. Ma egy ilyen sminket hoztam nektek, ami abszolút nem bonyolult, ám annál látványosabb.

Télen bátrabban használhatjuk a sminkpalettákat és a rúzsokat, hiszen a nyári meleg már nem fogja leolvasztani rólunk, így nyugodtan kísérletezhetünk. Ha smink, akkor nálam barna – a barna szememhez és a sárgás bőrömhöz tökéletesen passzol, de választhatsz bármilyen árnyalatot, ha azt a stílusod megkívánja.

A részletekkel nem is untatlak titeket, ám fontos, hogy mielőtt nekiállsz a művészkedésnek, alaposan tisztísd meg az arcodat és hidratáld azt, hiszen télen ügyelnünk kell a víz pótlására, ilyenkor könnyedén kiszáradhat a bőrünk. Emelett attól függetlenül, hogy a nap már nem tűz olyan erősen, az UV sugárzás még mindig káros – válassz olyan arckrémet, ami fényvédőt tartalmaz. Ezután jöhet az alapozás és a korrektorozás, ha van mit elrejtened a bőrödön. A púderezés elengedhetetlen folyamata a sminkelésnek, hiszen amellett, hogy megszünteti a zsíros csillogást, lefixálja és egész nap az arcodon tartja a makeup-ot.

001

02

03

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!