Varázsdoboz

Rendszerezés a fürdőszobában

Gyakran kapom magam azon, hogy nőként tusfürdők, szappanok és különféle csodaszerek sokaságával találom szembe magamat a fürdőszobámban, és minden egyes alkalommal azon kapom magam, hogy képtelen vagyok egy rendszerezési struktúrát felállítani, amellyel praktikusan, de mégis a rend látszatát keltve tárolhatnám a cuccaimat. Korábban sosem értettem, mire valók a boltok polcain fellelhető tároló dobozok, rekeszek, fiókos ékszertartók, aztán idővel rájöttem, hogy attól, hogy ezek mindegyikében praktikusan de mégis igényesen tárolhatjuk a fürdőszobai kellékeket, gyakran mégis a rendetlenség és az átláthatatlanság látszatát keltik. Főleg sminkügyben ütköztem komoly problémákba, hiszen a sminkkészletem lassan már kinövi azt a mennyiséget, amelyet még néhány újrahasznosított befőttesüveg és konzervdoboz ellátni képes.

Kutakodtam kicsit az interneten és igazi kincsekre bukkantam a fürdőszobai rendszerezést illetően. Mi több, nagy részüket akár otthon, te magad is összeeszkábálhatod némi kézügyességgel és néhány alapanyag beszerzésével. A képeket a Pinterestről gyűjtöttem, de az a gyanúm, hogy szinte mindegyike az itt fellelhető termékeknek megtalálhatóak a Lightinthebox vagy éppen a Wish webáruházakban, ahol potom pénzekért vásárolhatod meg a cuki kis rendszerezőket. A gyűjteményben találtam kifejezetten apróságok – például sminktermékek – rendszerezésére alkalmas tárolókat, de azokra is gondoltam, akiknek inkább más jellegű tárolási problémáik adódnak a fürdőszobában, például a törülközők, flakonok, vagy épp a hajszárító ügyében.

Az összeállításból például nagyon jól látható, mennyire más lesz az összhatás, ha a törülközőket a szokványos hajtogatós módszer helyett tekercseljük, vagy éppen az is megfigyelhető, mennyire szuper rendszerező egy sima tányér is, amelyre funkció szerint pakolhatjuk a dolgainkat. A fakosarak minden visznek, de figyelj oda, milyen anyagból vásárolod meg őket, hiszen a lakkozatlan fa a forró gőz és a pár hatására eldeformálódhat.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. lupui iza says: (előzmény @Kinga)

    Szuper, köszi. Ha van férfikéz+fúró ötleted, az is jöhet, megoldom. 😀

  2. Kedves Iza!
    Én is szerelmes lettem, amint kitaláltam, hogyan valósítható meg otthon, fillérekből, férfikéz és fúró nélkül, jelentkezem! 🙂

  3. lupui iza says:

    Az első képen lévő hajszárító és hajvasaló tartóba teljesen belezúgtam. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!