Varázsdoboz

Konyhai rendszerezés felsőfokon – inspirációk

Gyermekkorom óta imádom a konyhákat – legyen az klasszikus, modern, elegáns, vagy minimalista. Egy jól felszerelt konyha számomra akkor lesz igazi, ha megtalálok benne minden alapanyagot, amelyekre szükségem van – így akármikor összedobhatok egy édes desszertet, vagy egy jó limonádét. Azonban a rengeteg termék és hozzávaló tárolásával gyakran meggyűlik a bajom – a szanaszét liszteszacskók, a kiborult cukor és a szétszóródott kávé gyakran okozott fejtörést. Ezért elkezdtem kutakodni a neten, hogyan tudnám mindezt egy sokkal letisztultabb, átláthatóbb formában rendszerezni, hogy mindennek legyen helye, el is férjek és még praktikus is legyen.

Összegyűjtöttem a Pinterest albumomba néhány inspiráló képet olyan konyhákról, ahol a rendszerezési trükkök alfájától az omegáig minden megtalálható. Nyilván lényeges szempont, hogy milyen a te konyhád, hiszen minden egyes technikának megvannak a maga előfeltételei – gondolok itt elsősorban a konyha kialakítására, a térre, valamint a polcok és szekrények milyenségére. Mindenesetre az biztos, hogy néhány ötletet némi fantáziával vagy variálással magad is megvalósíthatsz. Az alábbi linkre kattintva végigpörgetheted a képgalériát.

Follow Kinga Szirovicza’s board Kitchen on Pinterest.

Tetszett ez a bejegyzés? Ha igen, nyomj egy Like-ot a jobb oldali sávban található Facebook dobozban, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!